top of page
Light Festival

Wat is The Tasting Games?

Bij The Tasting Games houden we ons bezig met het creëren en verdiepen van de relatie tussen merken en hun klanten door gebruik te maken van ervaringen en interacties. Dit doen wij door het ontwikkelen en/of verrijken van formats, gebruikmakend van onze bewezen interactieve video technologie.

Wat wij leveren:

Expertise rondom de ontwikkeling en verrijking van interactieve formats

Schaalbare livestream techniek met interactiemogelijkheden

(Bijv. chat, multiple choice- en opinie vragen)

Video productie 

Wat wij leveren
Amsterdam Light Festival

The Tasting Games is onder andere in te zetten voor: 

Product introductie

Nieuwe producten introduceren met een nieuw proef-concept! Geef je productintroductie een onvergelijke vorm met een Tasting game. Ook online kan je indruk maken door het bieden van een experience.

#vernieuwing #doorkunnengaan

Workshop of Cursus

Maak je workshop interactief en fun met een Tasting Game proeverij en quiz. Vertel je verhaal door de samenstelling van de te proeven producten en gebruik de vragen om je thema of verhaal over te brengen.

#storytelling #fun #interactie

Schaalbaar bedrijfsevent

Het enige lekkere, leerzame en erg vermakelijke bedrijfsevent wat echt schaalbaar is. Een ervaring die je met duizenden tegelijk kunt meemaken, live, corona-proof en remote. 

#sociaal #corporates #teambuilding

Inzetbaarheid

Technologie

De onderliggende technologie van The Tasting Games is bewezen en wordt ook gebruikt voor grootschalige tv-uitzendingen zoals The Voice en America Got Talent. We kunnen communiceren met doelgroepen tot 500.000 met behulp van onze bewezen low-latency live streaming-technologie (wat inhoudt dat er een minimum aan vertraging is in de interactie met het publiek).  

De Tasting Games bevatten een eenvoudig te gebruiken app voor de deelnemers. Voorafgaand aan het evenement kunt u uw eigen interacties creëren met behulp van ons Content Management Systeem. Hier kunt u ook alle gebruikersgegevens en analyses genereren, evenals feedback en prestaties. Houd de volledige controle met veilige toegang en alle noodzakelijke gegevensbescherming (bijv. AVG-compatibel).

opzert.png
Technologie

Gebouwd op jarenlange ervaring

The Tasting Games zijn ontstaat vanuit de live video en interactie ervaring van de Ex Machina Group, met het idee om formats nog verder te verrijken door er smaak, geur en tast elementen aan toe te voegen.

 

Ex Machina is marktleider op het gebied van video- en interactietechnologie (bijv. shoppable video & second screen oplossingen, zoals thuis meespeel apps) voor mediabedrijven wereldwijd. Ex Machina heeft oplossingen geleverd om kijkers te laten interacteren met (internationale) TV programma’s zoals: The Voice (global), America’s Got Talent & Weet Ik Veel.

Schermafbeelding 2021-09-23 om 14.17.36.png
Ex Machina

Onze partner

logo-icon-dark-bg.png

Livery Video

Het streaming platform dat snelle, synchrone en interactieve live video biedt. Livery ontwikkeld betaalbare videostreaming met ultra lage latency voor internet, tv en mobiel. Ontwikkeld met het oog op interactiviteit van kijkers. Entertain, onderwijs en betrek deelnemers terwijl je inkomsten genereert met de inhoud.
Lees meer op Liveryvideo.com

bottom of page