Voor consumenten

Wat is The Tasting Games?


The Tasting Games is een activiteit van Tastings Unlimited Nederland BV. Een unieke combi van een spannende online game en écht proeven. Van chocolade of kaas tot insectenproeverij. Kies wat jij wilt proeven en win de smaakstrijd.
Kan ik spelen waar ik wil?


Ja, overal waar wifi of 4G beschikbaar is kun je het spel spelen. Of dat nou thuis of in de wijnwinkel om de hoek is. Sommige games kunnen alleen op onze spellocatie gespeeld worden. Ze worden op locatie gepresenteerd en niet uitgezonden als livestream.
Kan ik spelen wanneer ik wil?


De Tastings worden live gestreamed. Op de datum en het tijdstip van de livestream kan het spel gespeeld worden. Die kun je terugvinden in de Tasting agenda. Je kunt dus niet spelen wanneer je wilt.
Wanneer ontvang ik de Tasting Box?


De Tasting Box wordt een aantal dagen voor de Tasting Game verstuurd, je ontvangt hierover een mail met een track en trace code.
Wat kost meedoen aan de Tasting Games?


Om mee te doen aan The Tasting Games heb je een Tasting Box en de gratis app nodig. De prijs van de box hangt af van de inhoud. Een kleine kaasproeverij kost bijvoorbeeld minder dan een uitgebreid diner. Bij iedere box staat de prijs en voor hoeveel personen hij is. Speel je met veel mensen, dan kun je meerdere boxen nodig hebben. Speel je op een Tasting Games spellocatie, dan hangt de prijs van je ticket af van wat je gaat proeven.

Zakelijk event

Kan ik ook zelf de inhoud van een Tasting Box samenstellen?


Ja, dat kan. In het overzicht met Tasting Boxes zit een ‘blanco’ box die je zelf kunt samenstellen. We helpen je graag en denken met je mee als nog niet precies weet wat je wilt.
Wat heb ik nodig om een Tasting Game op mijn eigen locatie te kunnen hosten?


In de eerste plaats heb je een bekabelde internetverbinding nodig. Alleen wifi is niet stabiel genoeg. Hieronder de eisen met betrekking tot connectiesnelheid: Wij nemen alle apparatuur, software en props mee die nodig zijn om The Tasting Games full service te kunnen produceren. We hebben een ruimte nodig met weinig tot geen omgevingsgeluid, het liefst aangekleed in de stijl van de inhoud van de Tasting Box. Er moet genoeg plek zijn voor het opzetten van een presentatieset, lichtstatieven, een werktafel voor 2 computers en voldoende stroompunten. In overleg komen we op locatiebezoek om samen te beste ruimte uit te zoeken.
Moet ik alle content zelf maken of helpen jullie hierbij?


Nee, dat hoeft niet. Bij iedere Tasting Game worden script en vragen standaard meegeleverd. Het is mogelijk om standaard content aan te vullen met of te vervangen door eigen content. Wij leveren een getrainde presentator, maar je kunt ook een eigen presentator inzetten.
Kunnen er ook mensen meespelen op mijn locatie?


Ja, dat kan. Spelers kunnen zowel op afstand als op jouw locatie meespelen. De app biedt de mogelijkheid om mensen die bij jou op locatie meespelen als aparte groep te laten spelen.