Vrijdag 05 februari 2021 - 17:30 uur
Kookworkshop met
Egon van Hoof
Restaurant Mos
Egon van Hoof is sinds 2015 Patron Cuisinier van restaurant MOS in Amsterdam, een gastronomische hotspot, spectaculair gelegen aan het IJ.
Zijn strepen verdiende hij bij Ron Blaauw en bij restaurant Aan de Poel**, sinds hij de scepter zwaait over MOS wist hij met zijn Frans-internationale kookstijl MOS naar een Michelinster te koken.
Menu
Tartaar van bloemkool, langoustines en burrata met een crème van mierikswortel, radijs en een vinaigrette met bloedsinaasappel
Rouleau van parelhoender met een compote van zoete aardappel en ui, gepofte bospeen, romige gevogelte jus en crumble van macadamia.
Dessert van groene appel, amandel en zwarte sesam.
Je gaat zelf koken, proeven en quizzen door middel van een live Tasting Game met sterrenchef Egon van Hoof van restaurant Mos. Dit doe je allemaal vanuit je eigen keuken, met de opgestuurde ingredienten. Je wordt begeleid door de sterrenchef en de co-host via een livestream die te volgen is via je laptop/een groot scherm. Via de app op je telefoon kan je de quizvragen beantwoorden. Tussendoor zijn er pauzes om de gerecht te proeven.
De duur van dit event is ongeveer 3 uur
Tijdens de workshop beantwoord je vragen via de app op je mobiel. Heb jij de meeste vragen goed? Dan win je een sterrendiner voor twee in het restaurant van de desbetreffende chef, zodra de maatregelen dit weer toelaten.
Over Egon van Hoof
Koken met Sterrenchefs
is een co-productie van Eat2Gather en The Tasting Games