top of page
vector_smart_object.png
star3.png

Vrijdag 05 februari 2021  - 17:30 uur
Kookworkshop met

Egon van Hoof 
Restaurant Mos

Egon van Hoof is sinds 2015 Patron Cuisinier van restaurant MOS in Amsterdam, een gastronomische hotspot, spectaculair gelegen aan het IJ. 

Zijn strepen verdiende hij bij Ron Blaauw en bij restaurant Aan de Poel**, sinds hij de scepter zwaait over MOS wist hij met zijn Frans-internationale kookstijl MOS naar een Michelinster te koken.

chef egon.png

Menu

Tartaar van bloemkool, langoustines en burrata met een crème van mierikswortel, radijs en een vinaigrette met bloedsinaasappel

Rouleau van parelhoender met een compote van zoete aardappel en ui, gepofte bospeen, romige gevogelte jus en crumble van macadamia.

Dessert van groene appel, amandel en zwarte sesam.

Je gaat zelf koken, proeven en quizzen door middel van een live Tasting Game met sterrenchef Egon van Hoof van restaurant Mos. Dit doe je allemaal vanuit je eigen keuken, met de opgestuurde ingredienten. Je wordt begeleid door de sterrenchef en de co-host via een livestream die te volgen is via je laptop/een groot scherm. Via de app op je telefoon kan je de quizvragen beantwoorden. Tussendoor zijn er pauzes om de gerecht te proeven.  
De duur van dit event is ongeveer 3 uur

Bitmap@2x (1).png

Tijdens de workshop beantwoord je vragen via de app op je mobiel. Heb jij de meeste vragen goed? Dan win je een sterrendiner voor twee in het restaurant van de desbetreffende chef, zodra de maatregelen dit weer toelaten.  

Over Egon van Hoof

Koken met Sterrenchefs
 is een co-productie van Eat2Gather en The Tasting Games

KMSlogoAllesV2 L.png
bottom of page