vector_smart_object.png
star3.png

Vrijdag 05 februari  - 17:30 uur
Kookworkshop met

Egon van Hoof 
Restaurant Mos

Egon van Hoof is sinds 2015 Patron Cuisinier van restaurant MOS in Amsterdam, een gastronomische hotspot, spectaculair gelegen aan het IJ. 

Zijn strepen verdiende hij bij Ron Blaauw en bij restaurant Aan de Poel**, sinds hij de scepter zwaait over MOS wist hij met zijn Frans-internationale kookstijl MOS naar een Michelinster te koken.

chef egon.png

Menu

Tartaar van bloemkool, langoustines en burrata met een crème van mierikswortel, radijs en een vinaigrette met bloedsinaasappel

Rouleau van parelhoender met een compote van zoete aardappel en ui, gepofte bospeen, romige gevogelte jus en crumble van macadamia.

Dessert van groene appel, amandel en zwarte sesam.

Je gaat zelf koken, proeven en quizzen door middel van een live Tasting Game met sterrenchef Egon van Hoof van restaurant Mos. Dit doe je allemaal vanuit je eigen keuken, met de opgestuurde ingredienten. Je wordt begeleid door de sterrenchef en de co-host via een livestream die te volgen is via je laptop/een groot scherm. Via de app op je telefoon kan je de quizvragen beantwoorden. Tussendoor zijn er pauzes om de gerecht te proeven.  
De duur van dit event is ongeveer 3 uur

Bitmap@2x (1).png

Tijdens de workshop beantwoord je vragen via de app op je mobiel. Heb jij de meeste vragen goed? Dan win je een sterrendiner voor twee in het restaurant van de desbetreffende chef, zodra de maatregelen dit weer toelaten.  

Over Egon van Hoof

Hoe het werkt:

Kies de datum waarop jouw favoriete sterrenchef een kookworkshop geeft, bestel een Fresh Box en download de Tasting Games app. Let op, alle online events zijn op een vast moment, starten om 17.30 en duren ongeveer ongeveer 3 uur. Vervolgens wordt de Fresh Box met ingrediënten bij jou thuis afgeleverd en op de afgesproken datum en tijd kan het koken en quizzen beginnen (vanuit het comfort van je eigen keuken). Je wordt begeleid door de sterrenchef en de co-host via een livestream die te volgen is via je laptop/een groot scherm. Via de app op je telefoon kan je de quizvragen beantwoorden en tussendoor zijn er korte pauzes om het voor- en hoofdgerecht te proeven. Zodra het dessert klaar is worden de winnaars bekend gemaakt.

Wat krijg je:

 • Toegang tot het interactieve live event Koken en quizzen met sterrenchefs voor de editie naar keuze.

 • Een Fresh Box met ingrediënten voor een driegangenmenu vanaf twee personen. 

 • Het te bereiden menu van de chef naar keuze kan je vinden op de ticketpagina van de desbetreffende chef. 

 • Een unieke ervaring om te leren koken van een sterrenchef, die zijn tips en tricks deelt en de deelnemers begeleid. 

 • De mogelijkheid tot vragen stellen aan de chef en co-host. 

 • Gratis app waarmee je aan deze interactieve online kookworkshop deelneemt en waar je antwoord geeft op de quizvragen. 

Wat heb ik nodig:

 • Een telefoon/tablet om de game te spelen.

 • Een laptop/groter scherm om de chef goed te kunnen volgen met bijbehorende opladers. 

 • Een basis ingrediëntenlijst wat je zelf in huis moet hebben/halen. Denk hierbij aan ingrediënten aan peper, zout, olijfolie, boter en suiker. Deze lijst ontvang je bij de bevestigingsmail. 

 • Een keuken met basis tools zoals snijplanken, messen en pannen. Mocht je voor het bereiden van het menu bijzonder keukengerei nodig hebben, dan zal dit worden vermeld in de basisingrediënten- en basistool lijst die je ontvangt bij de bevestigingsmail. 

Ook belangrijk:

 • Aanmelden kan maar tot een bepaalde datum, kijk per workshop welke datum dat is.

 • De Fresh box kan producten bevatten die gekoeld bewaard moeten worden. Let hier op bewaar deze in de koelkast.

 • De boxen worden geleverd in de week van de workshop. Een dag voor verzending van de boxen zullen wij hierover een mail sturen. 

 • Bij elke honderd verkochte boxen wordt er één box gedoneerd aan gezinnen die onder de armoedegrens leven. 

Koken met Sterrenchefs
 is een co-productie van Eat2Gather en The Tasting Games

KMSlogoAllesV2 L.png