Wereldwijd Borreltijd boeklancering

Start:

15:45

uur

Vrijdag

27

augustus

Kookboekauteur en culinaire duizendpoot Susan Aretz lanceert op 27 augustus a.s. haar vierde boek; Wereldwijd Borreltijd. Om dit heugelijke feit te vieren is er een speciale editie van The Tasting Games en jij kunt daar bij zijn!
 

Deze bijzondere sessie van The Tasting Games wordt door Susan zelf gepresenteerd en ze legt je hierin uiteraard het vuur aan de schenen. Weet jij alles van borrelen? Weet jij die kleine feitjes over Susan zelf? Over haar boeken? Dan ben jij misschien wel de winnaar. 

En dat wil je zijn, want er zijn drie exclusieve prijzen beschikbaar gesteld voor degenen die de meeste vragen goed beantwoorden. Namelijk: een Magimix Power Blender, een gele gietijzeren pan van BK & een wijnpakket van wijngaard St. Martinus!

En alsof dat niet al reden genoeg is om mee te doen ontvangen de eerste 50 snelle beslissers ook nog een limited edition Tasting Box, zodat je gewoon meteen ook meeborrelt tijdens de boeklancering. Kortom, genoeg reden om je nú op te geven!

2 personen@3x.png

€49,95

Aantal:

arrow&v

Bestellen mogelijk tot maandag 23 augustus 09:00

Beschikbaarheid limited edition boxen:

27

tastingbox staand.jpg

Wat krijg je

 • Toegang tot Wereldwijd Borreltijd lancering én The Tasting Games gepresenteerd door Susan Aretz

 • Een gesigneerd exemplaar van Wereldwijd Borreltijd
   

 • Limited edition 
  De 50 eerst verkochte tasting boxen bevatten ook een enorme lading van Susans lievelingsproducten:
  Hendricks gin (50 ml), Thomas Henry tonic, Spirited Union rum (50 ml), Tomasu sojasaus, The Mayo Sisters original mayonaise, Crusio thee (blikje), Yaya Kombucha Yuzu (blikje), Borrelplank (Bowls & Dishes), Stonewall Kitchen Mango, Habanero aioli (Foodelicious), Lowlander 0.0% witbier (Wereldwijd Borreltijd editie), Galipette cider, Nairns borreltoast 

 

Ook belangrijk

 • Aanmelden kan tot maandag 23 augustus 09:00 uur
   

 • Deelname is vanaf 18 jaar (i.v.m de inhoud van de box én het wijnpakket) en op persoonlijke titel. 

Wat kun je winnen

Je speelt natuurlijk mee omdat het leuk is, maar het wordt nóg leuker als je weet dat we ook drie hele mooie prijzen mogen weggeven. Tijdens het spel kun je namelijk punten verdienen. Degene met de meeste punten wint. Makkelijk hé? 

De ultieme winnaar, dus degene met de meeste punten, krijgt een Magimix Power Blender (Susans favoriet!). Voor de tweede winnaar is er door BK een exemplaar van haar prachtige gele gietijzeren pan en de derde prijs wint een prachtig wijnpakket van haar favoriete Nederlandese wijngaard St. Martinus.

Alles bij elkaar volgens mij reden genoeg om nú je ticket aan te schaffen. 

Werelwijd Borreltijd 

 

We gaan op culinair borrelavontuur. Want er is wereldwijd nog zo veel te ontdekken dat ook geweldig lekker op een borrelplank is. Ga mee op een reis rond de wereld met bijzondere maar vooral heerlijke nieuwe bites & drinks.
 

Met Wereldwijd Borreltijd wordt duidelijk dat als het op next level borrelen aankomt er maar één iemand is die dé recepten heeft voor een verrassende borrelplank! Leg de borrelplank dus maar alvast klaar, want vanaf nu is het overal en altijd borreltijd!

cover Wereldwijd Borreltijd.jpg
tastingbox liggend.jpg