Speciaal voor leden van OVMiles:

20% korting op The Tasting Games

Lekkere producten proeven en daar een spel over spelen, samen met andere fijnproevers: dat is The Tasting Games. Iedere Tasting kan je gewoon vanuit huis meespelen. Je ontvangt dan een Tasting Box thuis en je speelt mee via een livestream app. Bestel een Tasting Box, ga de strijd aan en win!

En met je unieke code van OVMiles krijg je nog 20% korting ook!

(Hou je kortingscode bij de hand, deze dien je later in het bestelproces in te vullen)

Koken en quizzen met sterrenchefs

Live koken, proeven en quizzen met sterrenchefs uit heel nederland. Ga met andere foodies de strijd aan, terwijl je via een livestream kookinstructies krijgt van een sterrenchef en een co-host het spel begeleidt. De topchefs delen hun tips en tricks en begeleiden jou virtueel bij het koken. De benodigde producten worden thuisbezorgd in een Fresh Box. 

O.a. met topchefs als Wilco Berends van restaurant De Nederlanden, Erik van Loo van restaurant Parkheuvel en Egon van Hoof van restaurant Mos. 

Koken met Sterrenchefs is een co-productie van Eat2Gather en The Tasting Games.

Elk live event kan je gewoon vanuit huis aan deelnemen. Hoe? Kies de datum waarop jouw favoriete sterrenchef een kookworkshop geeft en bestel. Je ontvangt dan een Fresh Box thuis en je kan meespelen via een livestream app. Ga de strijd aan en win!

En, elke keer als je meedoet maak je kans op een diner voor twee in het sterrenrestaurant van de desbetreffende chef, wanneer de maatregelen dit weer toelaten. 

Kies je kookworkshop

5 Feb 2021:

Egon van Hoof

Mos

Bestellen mogelijk tot 29 januari 17:30 uur

Online workshop vanaf:

 € 59,95

Per persoon

12 Feb 2021:

Wilco Berends
De Nederlanden

Bestellen mogelijk tot 5 februari 17:30 uur

Online workshop vanaf:

€ 59,95

Per persoon

19 Feb 2021:

Erik van Loo
Parkheuvel

Bestellen mogelijk tot 12 februari 17:30 uur

Online workshop vanaf:

€ 59,95

Per persoon

Coming soon

bbq_tasting_thumb_nologo.jpg
Hotsaucethumb.jpg
20201024CHOCOTASTING10.jpg

Hou mij op de hoogte

We hebben een aantal heerlijke, speciale en vurige tastings in het vooruitzicht. Alleen de data zijn nog niet helemaal hard. Dus schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.