Header Copy.png

Koken met sterrenchefs is de interactieve, gamified, kookworkshop waarin je live met sterrenchefs gaat koken. Topchefs delen hun tips en tricks en begeleiden jou live bij het koken. 
Kies je workshop en schrijf je in!

Koken en quizzen met sterrenchefs

Live koken, proeven en quizzen met sterrenchefs uit heel nederland. Ga met andere foodies de strijd aan, terwijl je via een livestream kookinstructies krijgt van een sterrenchef en een co-host het spel begeleidt. De topchefs delen hun tips en tricks en begeleiden jou virtueel bij het koken. De benodigde producten worden thuisbezorgd in een Fresh Box. 

O.a. met topchefs als Wilco Berends van restaurant De Nederlanden, Erik van Loo van restaurant Parkheuvel en Egon van Hoof van restaurant Mos. 

Koken met Sterrenchefs is een co-productie van Eat2Gather en The Tasting Games.

Elk live event kan je gewoon vanuit huis aan deelnemen. Hoe? Kies de datum waarop jouw favoriete sterrenchef een kookworkshop geeft en bestel. Je ontvangt dan een Fresh Box thuis en je kan meespelen via een livestream app. Ga de strijd aan en win!

En, elke keer als je meedoet maak je kans op een diner voor twee in het sterrenrestaurant van de desbetreffende chef, wanneer de maatregelen dit weer toelaten. 

Kies je kookworkshop

5 Feb 2021:

Egon van Hoof

Mos

Bestellen mogelijk tot 30 januari 17:30 uur

Online workshop vanaf:

 € 59,95

Per persoon

12 Feb 2021:

Wilco Berends
De Nederlanden

Bestellen mogelijk tot 6 februari 17:30 uur

Online workshop vanaf:

€ 59,95

Per persoon

19 Feb 2021:

Erik van Loo
Parkheuvel

Bestellen mogelijk tot 13 februari 17:30 uur

Online workshop vanaf:

€ 59,95

Per persoon

 

Houdt mij op de hoogte

Wij hebben een aantal live events met bijzondere sterrenchefs in het vooruitzicht. We zullen elke maand nieuwe chefs onthullen, dus schrijf je in voor de nieuwsbrief van The Tasting Games, dan blijf je op de hoogte. 

Koken met Sterrenchefs
 is een co-productie van Eat2Gather en The Tasting Games