CHEF Campagne beeld (1).jpg

Goed om je hier te zien, chef!

Helaas! De eerste voorraad CHEF boxen is er al doorheen.. Maar goed nieuws: je kunt je natuurlijk alsnog aanmelden voor deze CHEF Online Masterclass en de livestream zonder CHEF box volgen. Je komt bij aanmelding op de wachtlijst te staan, en wij doen ons uiterste best om alsnog een CHEF box voor je te regelen(Let op: dit is geen garantie.
Schrijf je dus snel in voor de CHEF Online Masterclass op vrijdag 2 april om 13:30-14:30. Op een interactieve wijze zal Marcel de Leeuw je alles vertellen over de wereld van CHEF.

Om deel te nemen aan deze Masterclass, gaan wij er vanuit dat je chef of sous-chef bent en/of eigenaar van een eigen restaurant. Daarnaast moet je in het bezit zijn van een geldig grossier klantnummer.

*Nestlé Nederland B.V. slaat jouw gegevens op in een bestand om deze te gebruiken voor de gecommuniceerde doeleinden. Je hebt recht op inzage, aanpassing en verwijdering van je gegevens en een recht van bezwaar. Indien je van dit recht gebruik wil maken, neem dan contact met ons op via Customerservice@nl.nestle.com